Maisto apdirbimo įranga
- Titulinis
- Maisto apdirbimo įranga
- Mėsos paruošimo įrengimai
- Vakuuminis masažuoklis mėsai
- Marinatorius su dangčiu vakuuminiam marinavimui
Marinatorius su dangčiu vakuuminiam marinavimui
Modelis | SPICER50E |
Galingumo tipas | Elektrinis |
Galia | 0.18 kW |
Talpa | 50 l |
Matmenys | 710x780x1085 mm |
Svoris | 50 kg |
Įtampa | 400 V/3/50 Hz |
Gamintojas | Ekeby Rostfria Produktions AB |
Кorpusas iš nerūdijančio plieno. Ištrina prieskoniais viščiukus, šonkauliukus, rostbifą, kotletus, rūkyta kiaulieną, pipirinį steiką, steiką griliui ir t., t. Suminkština viščiukus, jautieną, kiaulieną ir laukinius paukščius. Marinuoja vištas, viščiukus, kiaulienos ir jautienos file, rostbifą, steiką, rūkyta mėsą, mėsą, grilį, laukinius paukščius, kiaulienos kumpį. Su šiuo aparatu mėsa pasidaro sultingesnė ir minkštesnė. Prieskonius ir padažus absorbuoja giliau ir tolygiau nei rankiniu būdu. Trumpėja mėsos paruošimo laikas ir taupomi prieskoniai. Mėsa įgauna visiškai kitą skonį. Be siurblio.
BĮ UAB „MBR Parduotuvių ir
restoranų įranga“
restoranų įranga“